Pauză de gânduri

Un singur candidat a depus dosarul pentru postul de Administrator Financiar (S) – HACCP la Directia General Administrativa a UAIC October 12, 2011

Filed under: Jour' na! — elenabejinariu @ 7:45 am

Un singur dosar de candidatura a fost depus inaintea expirarii termenului limita de inscriere pentru ocuparea postului de Administrator Financiar (S) – HACCP in cadrul Directiei General Administrative (DGA) a Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iasi.
“Doar un singur dosar s-a depus. Perioada de depunere a dosarelor nu se prelungeste, deoarece legea spune clar: concurs. Este un post nou, scos acum la concurs si pe el nu s-au mai facut angajari. “ a declarat Tita Larie, responsabil resurse umane din cadrul Directiei de Resurse Umane (DRU) a UAIC.
Concursul va consta intr-o proba scrisa ce va avea loc pe 8 noiembrie a.c. , ora 9.00, la Direcția Resurse Umane, interviul va fi sustinut ulterior, daca participantul a obtinut la proba scrisa (eliminatorie) punctajul minim de 50 de puncte.
“Daca avem un singur candidat, doar acesta va sustine concursul.” a mai adaugat Tita Larie, responsabil resurse umane din cadrul DRU.
Postul de Administrator Financiar este un post cu norma intreaga, pe o perioada nedeterminata.
Potrivit answersfinder.com si dexcert.ro:  HACCP (Hazard Analysis of Critical Control Points = Analiza riscurilor şi punctelor critice de control) analizeaza din punct de vedere fizic, chimic şi microbiologic, modul de desfasurare a productiei de alimente, distributia, aprecierea punctelor de risc si elaboreaza caile de prevenire a pericolelor si posibilitatea reducerii riscurilor in domeniul sigurantei alimentare.

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s