Pauză de gânduri

Conferinta nationala la Universitatea “Al. I.Cuza” despre “Bune practici in managementul universitar”. November 2, 2011

Filed under: Jour' na! — elenabejinariu @ 8:23 am

Vineri, 4 noiembrie 2011, intre orele 8.30 si 17.00, va avea loc in corpul R (Romtelecom) al Universitatii “Alexandru Ioan Cuza”(UAIC) din Iasi, conferinta cu tema “Bune practici in managementul universitar”, un proiect cofinantat POSDRU.

Maniferstarea este organizata de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, in parteneriat cu Academia de Studii Economice din Bucuresti, Universitatea de Vest din Timisoara, Universitatea din Bucuresti si Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

“Deocamdata avem 80 de confirmari, o parte de la profesorii Universitatii “Cuza”, altii de la universitatile partenere, dar si profesori de la celelalte universitati din Romania care vor sa participe la aceasta conferinta. Spre exemplu de la Universitatea din Targul-Mures, de la Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” din Iasi, sau de la Arte. Noi am facut o invitatie deschisa, pentru toti cei care vor sa participe. In zilele urmatoare ne vom ocupa de confirmarile telefonice. Vor fi prezenti si studenti, un numar exact nu avem, dar acestia provin de la “Cuza”, universitatile partenere si de la celelalte universitati din tara.” a spus Alexandra Vosniuc, raportor al Serviciului de Asigurare a Calitatii, de la UAIC.

Unul dintre obiectivele proiectului este crearea unei biblioteci publice online cu minimun 10000 de referinte din domeniul managementului calitatii in invatamantul superior, care sa fie conectata cu alte biblioteci similare. Dar si cresterea capacitatii profesorilor din institutiile de invatamant superior de a furniza personal calificat in conformitate cu cerintele de pe piata muncii.

Acest eveniment se desfasoara in cadrul proiectului: „Comunitate universitara pentru managementul calitatii in invatamantul superior”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Axa prioritara 1„Educatia si formarea profesionala in sprijinul cresterii economice si dezvoltarii societatii bazate pe cunoastere”. Domeniul major de interventie: „Calitate in invatamantul superior”.

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s