Pauză de gânduri

Post de ospatar scos la concurs de Universitatea “Al. I. Cuza”, inscrieri pana joi, 3 noiembrie November 2, 2011

Filed under: Jour' na! — elenabejinariu @ 8:24 am

 Cel tarziu pana joi, 3 noiembrie a.c., ora 15.00,  cei calificati pe profesia de ospatar  isi pot depune dosarele de candidatura la Serviciul Personal si Dezvoltare Profesionala – Directia Resurse Umane a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza”(UAIC) din Iasi, pentru locul liber din centrul “AKADEMOS”.

 

Universitatea “Al. I. Cuza” scoate la concurs un loc de muncitor calificat, ospatar,  pe o perioada determinata cu norma intreaga, in centrul AKADEMOS. Conditia specifica pentru cei interesati este sa fi urmat scoala profesionala de profil – calificare “ospatar” sau minim 10 clase generale si certificat de calificare “ospatar”.

 

“Este un post scos la concurs pe perioada unui concediu de maternitate, atunci cand se va intoarce mama, ea isi reia postul. Se poate inscrie oricine este calificat. Este un post cu norma intreaga, opt ore pe zi, salariul este calculat in functie de plafonul de salarizare” a declarat ec.Marina Sarbu, director financiar contabil al UAIC.

 

Pe 2 decembrie a.c., la ora 9.00 in „AKADEMOS”, cei selectionati vor sustine proba practica a concursului, si daca obtin cel putin 50 de puncte, atunci vor intra la ultima proba: interviul.

 

 Dosarele se mai pot depune pana vineri la biroul Serviciul Personal si Dezvoltare Profesionala – Directia Resurse Umane, Corpul “J” – Corpul Administrativ al Universitatii “Al. I. Cuza”, la etajul 1

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s