Pauză de gânduri

Stagii de practica pentru studenti la Departamentul Media de la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” November 13, 2011

Filed under: Jour' na! — elenabejinariu @ 7:20 pm

De pe 11 noiembrie a.c. si pana pe 23 noiembrie studentii Facultatii de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii de la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iasi se pot inscrie la concursul organizat de Departamentul de Marketing Educational, Evenimente si Imagine Academica (MEDIA) al UAIC, pentru un internship de sapte luni in cadrul acestuia.

Studentii interesati se pot inscrie pe unul dintre cele patru posturi de “redactare de articole online” sau pe singurul loc de la “Social Media”, acestia trebuie sa aiba cunostiintele necesare pentru a lucra in aceste domenii. Candidatii selectionati vor primi la finalul stagiului o adeverinta de practica in Relatii Publice si vor avea parte de un training specializat in PR-ul online.

“Stagiile sunt destinate primordial celor de la Jurnalism, insa se pot inscrie la concurs si studenti de la celelalte facultati ale UAIC, dar si de la celelalte universitati iesene. Vor conta si studiile pe care le au candidatii, insa mai important este ceea ce stiu sa faca, cat de bine se descurca pe acel post. Studentii vor avea un program flexibil, ei vor lucra 90% din timp de acasa, vor avea intalniri saptamanale cu noi, in care vor primi sarcini, provocari si proiecte pe care le vor realiza in fuctie de cele doua domenii pe care sunt: redactare de articole online si Social Media. Este a doua oara cand realizam aceste stagii, si asta pentru ca am fost foarte incantati de cei de anul trecut. Atunci erau in majoritate de la “Cuza”, si un candidat sau doi de la Universitatea de Arte “George Enescu”, asta pentru ca am avut atunci si posturi pentru fotografie ” a declarat Alexandru Grigoras, reprezentant al echipei de coordonare a proiectului, de la Departamentul MEDIA al UAIC.

Participarea la concurs se face trimitand un CV si o scrisoare de motivatie pe adresa promovare@uaic, cu subiectul “Stagii de practica” si domeniul in care vrei sa aplici.  Cei selectati vor fi chemati la un interviu in perioada 28-30 noiembrie a.c. . Stagiul de practica din acest an, are o durata de sapte luni, si se va desfasura din decembrie a.c. pana in iunie 2012.

Aceasta este cea de a doua editie a acestui proiect, in anul universitar trecut, din luna martie pana in aprilie, au fost sapte stagiari in practica la Departamentul Media al Universitatii “Al. I. Cuza”. Mai multe informatii gasiti pe site-ul 360.uaic.ro .

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s