Pauză de gânduri

Vasile Isan la al doilea mandat de rector al Universitatii “Cuza” February 3, 2012

Filed under: Jour' na! — elenabejinariu @ 8:34 pm
Tags:

Rectorul Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iasi, este prof.univ.dr. Vasile Isan, care se va afla pentru al doilea mandat la conducerea universitatii. Prof.univ.dr. Vasile Isan a castigat alegerile cu 410 voturi, din 616 voturi valabil exprimate, insumand un procent de 66.56 % din numarul total de voturi. Contracandidatul sau conf.univ. dr. Stefan Cojocaru  a obtinut un numar de 206 voturi.

“Voi prezenta rezultatele alegerilor in sedinta de joia viitoare a Biroului Senat, nu stiu in lege, in metodologie sa fie trecut ca acestea se valideaza de Senat, voi mai citi inca o data metodologia sa vad, daca trebuie asa, atunci vor fi validate de Senat, iar dupa aceea noi vom trimite actele la Ministerul Educatiei  pentru a fi confirmat noul rector. Aceasta confirmare va trebui sa o primim de la Minister in curs de 30 de zile de la data alegerilor” a explicat prof.univ.dr. Mihai Anastasiei, presedintele Comisiei Electorale Centrale de la UAIC.

Conf.univ.dr. Stefan Cojocaru il felicita pe rectorul Vasile Isan de reusita si multumeste tuturor colegilor din Universitate care au participat la alegeri.

“Il felicit pe dl. profesor Vasile Iasn pentru rezultatul pe care l-a obtinut. Consider alegerile ca fiind corecte si valide din punctul meu de vedere si le multumesc tuturor colegilor din universitate care au participat la acest proces democratic. Pentru mine a fost o experienta exceptionala, am cunoscut oameni remarcabili, iar ideile promovate de mine au gasit un ecou in mediul academic iesean. De asemenea este o realizare memorabila, este un rezultat remarcabil pentru mine, deoarece, nu exista esecuri ci doar feed-back-uri ” a declarat conf.univ.dr. Stefan Cojocaru, candidat la functia de rector a UAIC.

Procentul de participare la vot a fost de 71,14% din numarul total de alegatori cu drept de vot. Au fost 25 de buletine de vot anulate din totalul de 641, iar 616 voturi au fost considerate valabil exprimate.


//

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s