Pauză de gânduri

Conferinta pentru cercetatorii postdoctoranzi de la “Cuza” March 22, 2012

Filed under: Jour' na! — elenabejinariu @ 7:25 am

Vineri, 23 martie a.c., de la ora 11.00, va fi sustinut in Sala Senat a Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iasi, workshop-ul “Tinerii cercetatori de la Universitatea din Konstanz: Internationalizare, integrare, independenta” de catre prof.univ.dr. Giovanni Galizia de la Universitatea Konstanz, Germania.

 

“Ii asteptam pe toti postdoctoranzii care vor sa participe la aceasta conferinta ce marcheaza o  relatie de peste 20 de ani pe care o are Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” cu Universitatea din Konstanz. Pe langa delegatia din Germania, la acest eveniment vor fi prezenti si doctoranzi din anul al III-lea de la “Cuza”, care sunt inscrisi in proiecte POSDRU si care vor putea fi angajati la Konstanz ” a declarat prof.univ.dr. Dumitru Luca, directorul proiectului.

 

Acest eveniment  se adreseaza tuturor cercetatorilor postdoctorali de la “Cuza” si este organizat prin proiectul POSDRU “Dezvoltarea capacitatii de inovare si cresterea impactului cercetarii prin programe post-doctorale” al carui beneficiar este UAIC, in parteneriat cu Universitatea Konstanz, Germania, Universitatea Friedrich Schiller din Jena, Germania, Universitatea de Tehnologie din Eindhoven, Olanda, Universitatea din Groningen, Olanda, Universitatea Karl-Franzens din Innsbruck, Austria, Universitatea din Poitiers, Franta, dar si Universitatea din Bucuresti, Universitatea de Vest din Timisoara, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si Institutul National de cercetare-dezvoltare pentru fizica materialelor Bucuresti-Magurele.

 

Proiectul “Dezvoltarea capacitatii de inovare si cresterea impactului cercetarii prin programe post-doctorale” a avut ca data de incepere luna aprilie a anului 2010, si are ca scop cresterea competitivitatii cercetarii si a vizibilitatii cercetarii universitare  pentru un numar de 80 de cercetatori postdoctorali, pe o perioada de trei ani. Valoarea totala a proiectului este de 20.941.500 lei, din care asistenta financiara nerambursabila solicitata 20.091.693.

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s