Pauză de gânduri

Despre cariera si droguri la “Cuza” March 27, 2012

Miercuri, 28 martie a.c, incepand cu orele 15.30, va avea loc la Cafeneaua Trafali, din corpul A al Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iasi, o prezentare despre cum sa ai o carierea de succes din partea a doua absolvente ale UAIC, Daina Paius, manager zonal al Fundatiei Servicii Sociale Bethany si Diana Mihaela Gasparel, comisar regional Garda Nationala de Mediu-Comisariatul Regional Suceava, dar si cu participarea lui Romica Ichim, comisarul sef al Centrului Regional Antidrog Iasi. Acest eveniment se inscrie in seria de manifestari organizate prin proiectul POSDRU “Managementul Comunicarii cu Alumni pentru Institutii de Invatamant Superior din Romania”.

 

“Pe langa vizitele din companiile iesene, ne-am gandit ca ar le-ar fi de folos studentilor nostri sa realizam si intalniri cu profesionisti din anumite domenii, care sa le ofere prezentari de bune practici in cariera. Acesti profesionisti, care sunt absolventi ai Universitatii noastre, le vor spune celor prezenti cum si-au construit ei cariera, care au fost pasii pe care i-au urmat si pe care-i indruma sa-i urmeze si studentii, pentru a avea o cariera de succes. La aceasta intalnire va fi prezent si comisarul sef al Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Iasi, Romica Ichim, care va vorbi despre felul in care a fost construita cea mai noua campanie antidrog a Centrului: “60 de minute pentru tine”, dupa care se va discuta despre preventia consumilui de droguri in randurile studentilor. In cadrul proiectului vom continua seria de bune practici cu profesionisti de la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”, dar si vizitele la companiile iesene in care studentii vor vedea cum este sa lucrezi efectiv acolo” a declarat Madalina Cocea, responsabil PR al proiectului.

 

Proiectul “Managementul Comunicarii cu Alumni pentru Institutii de Invatamant Superior din Romania” a fost implementat de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS) in parteneriat cu Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, Universitatea de Vest din Timisoara, Universitatea Babes Bolyai din Cluj-Napoca, Novensys Corporation, Gold Agama Consulting si Uniunea Nationala a Studentilor din Romania (UNSR).

 

Acesta este al patrulea eveniment realizat la Iasi de la inceputul derularii proiectului, primul a fost reprezentat de lansarea proiectului in noiembrie 2010, cel de-al doilea s-a desfasurat pe 29 noiembrie 2011 la compania Antibiotice S.A. din Iasi, iar al treilea pe 29 februarie a.c. la Compania Continental Automotive. Manifestari asemanatoare au avut loc si la celelalte doua universitati partenere. Proiectul este cofinantat prin intermediul Programului Operational Sectorial de Dezvoltare a Resurselor Umane (POSDRU), 2007-2013,  si are o durata de derulare de 30 de luni. Valoarea totala a proiectului este de 20.860.047.58 lei, din care 15.738.001.18 de lei nerambursabili.

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s