Pauză de gânduri

The Amsterdams prin ZONA Iasiului May 19, 2012

Hey, daca ai ajuns aici inseamna ca stii cum se asculta The Amsterdams. In orice caz, nu e o greseala daca din greseala ai aterizat intre pozele lor de la concertul din ZONA. Pe 12 mai cei patru au cantat la Iasi. Andrei Hategan [vocals / guitar], Andrei Ungureanu [guitar], Augustin Nicolae [bass guitar, percussion] si Ovidiu Bejan [keyboards, back vocals] au fost energici, foarte simpatici si foarte buni. Asta nu pentru ca-i laud eu, ci pentru ca sunt laudati de peste 4.000 de fani de pe Facebook si alti aproape 500 de pe Twitter. Apoi, nu stiu ce parere aveti voi despre Wikipedia, insa Wikipedia are o parere foarte buna despre The Amsterdams, convingeti-va singuri http://ro.wikipedia.org/wiki/The_Amsterdams  .

Mai trageti cu ochiul, dar mai ales cu urechea la ce canta ei http://www.myspace.com/theamsterdams  si daca nu va convig, mergeti la un concert. Dupa o sa le faceti piedestal 😉

Daca vreti sa-i like-uiti si sa-i follow-iti intrati aici  http://www.facebook.com/#!/theamsterdams si aici https://twitter.com/#!/theamsterdams .

PS. Pentru ca sunt asa de buni, pe 6 iunie vor avea un concert in Suedia, la festivalul Make Musik, asta cu ocazia sarbatoririi zilei nationale a Suediei, invitati fiind de Institutul Cultural Roman din Stockholm ! 😛

PS2. Aceste imagini beneficiaza de protectia dreptului de autor, mai scurt copyright. Asta ca sa stiti 😛 🙂

Advertisements
 

3 Responses to “The Amsterdams prin ZONA Iasiului”

  1. leilana Says:

    Salut, pot să pun pozele pe Tumblr? Le-am dedicat un blog acolo şi pun tot felul de poze luate de pe net cu ei, specificând sursa. Caută fuckyeahtheamsterdams. tumblr. com ca să vezi ce şi cum. 😀 Merci mult.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s