Pauză de gânduri

Eurovision 2013 in Suedia, cu siguranta! May 26, 2012

Filed under: Concerte — elenabejinariu @ 9:43 pm
Tags:

SUEDIA este castigatoare, Loreen cu melodia “Euphoria” castiga editia “Eurovision 2012”!

Ma intreb oare nu aveau alti prezentatori cei de la Televiziunea Romana? Pe langa faptul ca-s imbracati de prin tomberoane, ca si la second gasesti  haine mai ok, astia doi, Leonard si Geanina comenteaza in stilul caracteristic romanesc, mult, prost si idiot. Mai mult, sunt rautaciosi, lipsiti de tact si fac multe greseli. Apoi, e de asteptat ca Mandinga sa nu castige, motivele sunt cunoscute de toata lumea. Nu stiu de ce TVR isi facuse atat de multe sperante: trupa, vai de capul ei, vocea, vai de sunetul ei, prestatia, hai sa nu mai vorbim.

Astept o revolutie a Eurovisionului din Romania, poate nu-l mai organizeaza TVR si atunci o sa participe si trupe cu “cohones”!

Advertisements
 

2 Responses to “Eurovision 2013 in Suedia, cu siguranta!”

  1. ESC 2013 Says:

    Din comentatori mie imi place Corondan , e cea mai amuzanta , in finala esc nici nu mai eram atent la vot , la cat de mult am ras , oricum , si eu sunt de acord ca TVR sa nu mai organizeze eurovisonul anul viitor , si la cate datorii au , e chiar foarte probabil ca alte televiziuni sa preia esc ca PRO TV sau ANTENA 1 (astea mi se par cele mai tari )! Oricum EUROVISION FANS , SEE YOU NEXT YEAR!

    • Din punctul meu de vedere, in ceea ce o priveste pe Gianina Corondan cred ca a fost candva amuzanta si haioasa, numai ca nu se preta sa fie asa si la Eurovision. A fost o totala lipsa de adecvare. Nu asa se prezinta, ei au incercat un show ieftin care sa prinda la public, un anumit public, pe care l-au avut si printre care m-am numarat. Totala inadecvare a productiilor tvr cu publicul tinta este si motivul pentru care prea putini ii mai urmaresc. Probabil, daca se va vinde Eurovisionul Pro-ului, vom vedea ceva cu mult diferit, nu se stie daca si bun, dar cel putin altfel. 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s