Pauză de gânduri

Gata cu capusele! May 26, 2012

M-am saturat de capuse si de stiri cu si despre ele si boala Lyme. Nu mai calca pe iarba, ma dezbrac mereu simtind ca ma pisca, nici sa dorm nu pot pana nu schimb lenjeria, de parca-s nebuna! Am mai avut obsesii (sa nu citesc carti mai vechi de anul 1920 [da, se mai gasesc in bibliotecile de la sate, sunt pline de mucegai alb], sa evit cainii pe cat pot de mult, sa omor orice tantar vad, sa ma spal pe maini din 2 in 2 minute, sa mananc numai salate, sa beau doar ceai verde in loc de apa, sa port numai negru, acum e bej, a fost albastru si rosu, s.a.m.d.) dar niciuna nu-i asa de serioasa ca asta.

Ma opresc in scara blocului sa vad daca nu-s muscata de picior, pana la magazin calc ca pe cioburi de sticla ca nu cumva sa urce capusele pe mine si sa ma manace, de parca ar zbura ca gazele. Ma pornesc de o saptamana sa merg la urgente, pentru ca eu simt ca m-a piscat una, dar imi zic, mai apoi, ca nu am nimic si nu ma duc ca sa le ocup timpul degeaba medicilor.

Astazi am vazut o stire din Iasi, cum ca un barbat s-a dus si a taiat iarba din fata blocului si “animalele” s-au urcat pe el.  12 capuse erau pe burta lui cand a ajuns in casa!!!! Mass-media asta ma va face sa-mi construiesc un balon mare de cauciuc, sa ma bag in el si sa nu mai ies pana nu va mai ramane urma de capuse!!!

Dracu’ sa o/le ia!

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s