Pauză de gânduri

Frig, ploaie: concert! October 7, 2012

Până să-i înțelegi te uiți ca cioara în parc, mai ales că toate cuvintele englezești sunt atât de bine franțuzite, încât la a doua, sau a treia ascultare, cu textul în față, te prinzi ce spun. Dar, băieții ăștia cântă chiar bine, bine de tot (de asta o să vă pun 2 link-uri în descriere)!

Nu se spune degeaba că Liège-ul este cel mai vivant oraș din Belgia. Nu găsești seară, loc, muzică, petrecere care să nu-ți fie pe plac 😀 . Pe lângă Le Carré – cartierul plin de baruri și discoteci și pub-uri și crâșme și cafenele și (de aici puteți continua câmpul lexical), Le Coeur Historique du Liège e și ea plină de atracții distractive. 🙂

Pe 4 octombrie a avut loc Unifestival-ul, un eveniment organizat  întro singură noapte cu peste 20 de trupe, cu muuuultă bere, gaufre, viande, frites și nelipsita ploaie, plus frig, undeva la 3-5 grade noaptea (aici intervenea alcoolul).

Să nu uităm minunatul transport public în comun! Cred că ne-au întrecut, până și de Sfânta Parascheva se bagă mai multe tramvaie pe șine, dar aici, au fost doar 2 autobuze! 2 autobuze pentru 3000 de studenți! Și când venea unul, în 3o de secunde, și nu glumesc, se transforma în conservă de fasole (astea-s mai multe ca sardinele :)) ). În plus, pentru că erau doar 2, veneau la fiecare 40 de minute, așa că dacă l-ai pierdut pe ăla de la 20:51, mai așteaptă 40 de minte. Mai grav la întoarcere, ultimul e la puțin după ora 23. Închipuiți-vă vreo 250 de inși aștepând autobuzul în stație. De data asta nu a trebuit să îmi fac loc să întru, pur și simplu am fost luată pe sus. Din păcate, un student care s-au întreținut mai mult cu Jupiler-ul a fost într-atât de bruscat încât pastele mâncate au ajuns pe podeaua autobuzului. Mirific!

Timp de 19 ani, în prima sâmbătă din luna octombrie stăzile din jurul Coteaux de la Citadelle (dați un ochi) sunt iluminate de candele și torțe. Aseară ploaia a făcut promenada mai puțin plăcută, dar a meritat!

Apoi a fost concertul!

RUNBABYRUN! e trupa care a cantat aseară la petrecerea ESN. Melodia asta o au pe net la download free 😀 ! Toboșarul și-a spart toba imediat ce a început prima melodie :)) asta s-a tradus cu încă 5 minute în ploaie și frig, dar după a fost mai mult decât bine :). Încât la final mi s-a părut că a fost prea puţin, deşi au cântat vreo 10 piese. Şi e ciudat că nimeni nu a cerut bis 😮 (păi frate, dacă îţi place, nu te manifeşti?)

Şi mai este o formaţie din Liège care-mi place: Kennedy’s Bridge. Pe ei i-am ascultat la Unifestival. Melodia lor de pe YT e asta!

Şiii pozele!!! ❤

DA, băieţii sunt buni ca prăjitura 😛 !

Advertisements
 

One Response to “Frig, ploaie: concert!”

  1. Niko Says:

    Thank for this interest about our band RUNBABYRUN! 🙂 We’re glad you liked our show!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s