Pauză de gânduri

Sunt babă și mă înghesui March 31, 2013

Filed under: Tehnici Mediatice — elenabejinariu @ 3:11 pm
Tags: , ,

Voiam să urc în 13, dar am rămas prostită în fața ușii. Cred că mi-e dat să văd modele de „Așa Nu” în bătrânele care vor să aibă respectul tinerilor purtându-se ca niște golane. De obicei la Universitate, pe 12:00 un puhoi de studenți așteaptă în stație unul dintre autobuze.

O parte sunt nerăbdători să se știe așezați confortabil pe un scaun, cealaltă parte preferă să-l aștepte pe următorul. Și mai sunt babele, da, babele. Acestea deși văd că nu ai loc să strecori un ac se înghesuie și se împing de parcă o forță mai mare decât cea a lui Superman le trece prin mădulare.

Un astfel de exemplar a fugit până la prima ușă și a urcat. Deși autobuzul nu se punea în mișcare din cauza-i, căci bloca mecanismul de închidere, credeți că a coborât? Nici vorbă, s-a mai împins puțin, a mai cârnit din nas și a rămas locului.

Trebuie să recunosc că m-a trecut o nespusă satisfacție când am văzut că barele metalice ale ușii au izbit-o de vreo trei-patru ori în spate. S-au răzbunat în numele tuturor celor care au așteptat mai mult de un minut ca să pornească la drum.

Măi dragă, nu ți-a spus nea Nicu: „Alo! Alo! Nu te mai împinge”?

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s