Pauză de gânduri

Banchetul… din dulap. June 13, 2013

Filed under: Cu sau Fără Rost — elenabejinariu @ 9:04 am
Tags: , , , ,

Nu știu câți dintre colegii cu care am sărbătorit seara trecută au avut parte de „surpriza din dulap”. Însă, cu siguranță cei care s-au bucurat de neașteptata apariție a capetelor luminate: Adriana, Giorgiana și subsemnata nu o să o uite prea repede. Mwahahaha, dragii mei, nu vă închipuiți ce fețe aveați când noi strigam „bwwhuhu” din dulapul de lângă toaletă. Trebuie să ne mulțumiți că v-am lăsat să mergeți mai întâi la baie și că v-am speriat doar când ieșeați, altfel… noi nu garantam nimic.

Cei mai destoinici pleacă ultimii

Cei mai destoinici pleacă ultimii

A fost frumos, foarte frumos, cel mai frumos banchet pe care l-am avut vreodată (căci în clasa a XII-a eram mizantropă și n-am participat).

Țin să le mulțumesc Mădălinei și Dianei, care au muncit foarte mult pentru a-l organiza. Gândurile mele cele mai bune se îndreaptă și către domnii profesori, care au dansat cu noi și ne-au înconjurat de zâmbete și fericire.

Acum partea cea mai importantă, nu am să uit nicicând masa noastră rotundă, a oamenilor cu IQ-ul de peste 1520 (nu, nu e o prostie, suntem opt fete foarte deștepte, frumoase și vesele).

Așadar, de la dreapta la stânga mea: Giorgiana îți mulțumesc pentru că ai rezistat dansurilor mele cu superspeed (păcat că n-am avut nitro că te duceam în spate până la cămin 🙂 ).

Roxana, zâmbetul tăău…. nu e ca zâmbetul meu, așa încât îți doresc să nu-l ștergi de pe chip nicând pentru că ești probably the best Erasmus from Bruxelles. Get it? 🙂

Ilincaaa, „omul de bază” al Andreei, sufletul petrecerii și al după-petrecerii 🙂 Eu nu știu de unde-ți tragi energia, că nu te-am văzut un moment obosită. Să știi că dacă o să fac vreodată un chef, tu o să fii trecută la guest star, pe sistemul cu cartele perforate „all you can eat & drink” 🙂

Andreea, l-ai cântat pe Ghiță mai bine decât Cleopatra și ne-ai amintit cântece pe care nu credeam, sau nu voiam să le mai știm.

Ștefana, am avut șansa să stau la aceeași masă cu o super șefă de an, care „dă” fenomental în poze,  și cu o minunată șefă promoție, ce-și poate dori un om mai mult de atât? 🙂

Georgiana, pentru tine aș fura o mireasă, doar de dragul poantei. 🙂 Contez pe tine la revederea de 10 ani!

Adriana, jefa dame tus besos, rapido, rapido, asta ar fi trebui să urlăm din șifonier, măcar ne pupa lumea, nu ne…  . Unde mai pui că aproape ne sufocam acolo pentru a-i face fericiți pe camarazii noștri. Dac-ar ști ei cum e să trăiești închis în întuneric și să pândești ca un spion fără ajutor de la James, James Bond… . Ehh, dar nu știu. :))

Îmi pare rău că nu au fost și ceilalți împreună cu noi. Ar fi fost perfect să o am lângă mine și pe Steliana – pentru care am cântat Ducu Bertzi – M-am îndrăgostit numai de ea- , Corina, Roxana, Mihaela, Cerasela, Banană și Vicol.

Sper ca acest post să-i determine de pe acum să-și dorească și să fie prezenți peste 10 ani.

Pe lângă toate amintirile astea, mai sunt și cei 4 gb de poze și filmulețe de pe aparatul meu.

Și e clar că cei care ne-au reclamat, ca să nu mai cântăm pentru că vor să doarmă la ora cinci dimineața, nu erau oameni, erau niște bestii. 😛

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s